REFERENTIES

Jan Emmo Hut (Algemeen directeur/eigenaar BV Bouwbedrijf Kooi)

Theo heeft voor Centrum Veilig Wonen de erkenningsregeling volledig ontwikkeld en geïmplementeerd. Daarnaast heeft hij een aantal complexe processen geëvalueerd in overleg met alle betrokkenen en daaruit een groot aantal uiterst nuttige verbeterpunten gedestilleerd. Met name ook op het gebied van samenwerking met bewoners.

Harry Venema (Directeur Bedrijfsvoering/Energietransitie Arcadis)

Daarnaast heeft Theo een adviserende rol gespeeld in het ontwikkelen van CVW-medewerkers, engineers en aannemers en het doorontwikkelen en verder professionaliseren van het engineerings- en aannemersproces.

Marco Waarts (Coördinerend auditor Bewuste Bouwers)

In de gesprekken met de bouwplaats verantwoordelijken kan Theo de 'vinger op de zere plek’ leggen, maar altijd met respect voor zijn gesprekspartners en ook altijd aangevuld met nuttige adviezen voor verbeterpunten. Hij geeft blijk op de hoogte te zijn van ontwikkelingen binnen de branche en probeert zijn kennis in te zetten om het imago van de bouw en de bouwsector te verbeteren.

Leo Nieuwenhuis (Initiator The New Builders)

Als moderator bij een Activate-groep van TNB was Theo stabiel, veelzijdig en professioneel. Ook als dagvoorzitter op congressen van TNB laat Theo dat zien en tevens dat hij op het podium prima uit de voeten kan.

Karin van der Groot (manager P&O Meander Medisch Centrum)

Gertrudes aanpak als professional kenmerkt zich door haar analytisch vermogen en gedrevenheid in de zorg voor de patiënt: de patiënt staat voor haar op de eerste plaats. In dit kader heeft ze ook een bijdrage geleverd aan het vormgeven van de participatie van ouders bij de behandeling van hun kind in het ziekenhuis.